Frakt & Retur

FRAKT & RETUR För kunder i USA kommer alla beställningar att skickas via övernattning inom 3 timmar efter att ha verifierats av vår försäljningschef via telefon eller via e-post. Snart efter leverans ringer vi dig och ger dig ditt spårnings-id. Vi skickar via FedEx, UPS, TNT SAME DAY och FedEx OverNight Service. Leveranstider varierar från stat till stat. Varje beställning kan ställas in på grund av faktureringsproblem. Alla beställningar som görs måndag – lördag till 20:00 PST kommer att behandlas och skickas samma dag och levereras nästa morgon.

 Vi använder USPS-tjänsten för att leverera paket till PO Box För att vara berättigade till våra kampanjer kommer vi att informera dig om e-postmeddelandet. Erbjudanden kan ändras då och då. Ring oss för frågor. vi svarar på ditt meddelande inom 3 arbetstimmar. Alla beställningar kommer att skickas via FedEx övernattning inom 3 timmar efter att de har verifierats och godkänts av vår försäljningschef via telefon. Få dina beställningar verifierade strax efter att du har gjort det genom att skicka ett e-postmeddelande till oss eller så är du inte berättigad till återbetalning av leveransförsening. Omedelbar återbetalning eller återförsändelse kommer att ske inom 24 timmar om produkten går vilse eller skadas.

Alla läkemedel är varumärken så det kommer inte att finnas några problem med dålig kvalitet. Ändå, om du inte är nöjd med kvaliteten får du full återbetalning inom 24 timmar efter att du skickat tillbaka flaskan med minst 90% piller i den. Återbetalningspolicy vi erbjuder alla värderade kunder 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Om ditt paket faller av något av de listade skälen kan du returnera dina varor. – Mottagna varor i skadat skick. – Felaktigt skickade varor. – Om du inte fick paketet kan du begära återleverans också, annars kontrollerar vår verifieringsavdelning din ansökan om pengarna tillbaka. Obs! Alla varor ska skickas tillbaka till oss i originalförpackning och eventuella tillbehör. Du kan skicka oss din begäran och nämna “Pengarna tillbaka anspråk” i ämnesfältet.Så snart vi fått varor från din sida och vår verifieringsavdelning godkänner kommer en av våra kundtjänstagenter att underhålla din begäran med utbyte, krediter eller en snabb återbetalning.