Bakom kulisserna:
:

Vi har tillbringat vår tid på att bygga relationer med våra läkemedelsföretag för att säkerställa fortsatt leverans av högkvalitativa läkemedel till våra värderade kunder. Vi arbetar också nära våra testlaboratorier för att säkerställa att vi erbjuder noggrann styrka i alla våra mediciner. Våra laboratorier testar också för att säkerställa att våra produkter är fria från mögel och har rätt fuktighetsspektrum som uppnås genom korrekt lagringsmetoder. Våra kunder kan lita på att de har rätt dos av rätt medicin för sina behov varje gång de behöver det.

Lab testat: Garanterad styrka
: Potency Guaranteed

Våra piller är Lab-testade för att garantera dosen och är också Lab-testade med en fullständig farmakokinetisk uppräkning så att du vet exakt vad du konsumerar, vilket möjliggör noggrann dosering varje gång.

.

Frakt och kontakt

Vi skickar alla våra beställningar direkt med spårning via USA Post i diskret omärkt förpackning för att säkerställa din integritet. När du väl har öppnat kommer du att hitta din beställning väl märkt och vi litar på och förväntar dig att du kommer att lagra den säkert utom räckhåll för barn och husdjur. Om du har några frågor är vi tillgängliga dygnet runt. Du kan skriva ett meddelande till oss på WhatsApp eller Telegram med vårt kontaktnummer eller kontakta vårt supportteam här.

Patienttjänster

Have questions or concerns? Har du frågor eller funderingar? Vi är stolta över att erbjuda våra patienter support 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Ringa helt enkelt eller mejla oss på info@kopdrogeronline.com. Oavsett vad du behöver är vi här för att hjälpa till. För på Sure Care Pharmacy är vi engagerade i att möta kundernas behov och överträffa våra kunders förväntningar.

Troy Gray
CEO / Founder

Richy Lace
Marketing Director

Jane Gray
Public Relations

July Wood
Customer Support

VÅRA BÄSTA ONLINE-MEDLEMMAR